O nama

Istorijat

Bolnica Đorić uspešno radi od 21.juna 2001.god. Nastala je iz internističke ordinacije otvorene 1989.god.,koja je bila jedna od prvih privatnih praksi.

Osnivač ordinacije je prof.dr Luka Đorić-internista. Bolnica je u periodu od osnivanja pa do danas praktično prerasla u medicinsku ustanovu koja se sastoji iz Specijalne bolnice za internu medicinu, Specijalne bolnice za opštu hirurgiju, Oftalmološke ordinacije sa kabinetom za jednodnevnu hirurgiju oka, Stacionara za produženu negu i lečenje kao i ambulantno polikliničkog dela sa dijagnostičkim procedurama.

Postojimo zbog Vas

Naš uspeh i kvalitet dijagnostike i lečenja dokazuju pacijenti.

Do sada je izvršeno vise od 80.000 pregleda pacijenata, urađeno preko 12.000 skener dijagnostika, preko 2000 hirurških intervencija, nekoliko stotina pacijenata bolnički lečenih i još mnogo toga…

Ističemo

Posebno ističemo tradiciju lečenja i zbrinjavanja čitavih porodica i to nekoliko generacija.

Naš kvalitet ocenjuje dugogodišnja saradnja sa renomiranim firmama u smislu sistematskih pregleda i kompletnog zdravstvenog zbrinjavanja njihovih radnika.

Neke od kompanija sa kojima imamo dugogodišnju saradnju: Jonson electronics, AIK banka, Procredit banka, Frikom, PZP Nis, EUROLIFT, Philip Morris, Schneider electris itd... , kao i dugogodišnja saradjnja sa dopunskim zdravstvenim osiguranjem - Delta Generali, Unica, Axxa.