Specijalna hirurška bolnica

Specijalna hirurška bolnica


Specijalna bolnica za hirurgiju je proistekla iz hirurške ordinacije koja je otvorena još decembra 2007.god. Uspešno radila manje i srednje intervencije da bi decembra 2014. nakon značajnog proširenja prostorija i kupovine nove i moderne opreme za opštu anesteziju i laparoskopske operacije i dodatne hirurške opreme prerasla u specijalnu bolnicu za opštu hirurgiju.

Sada je to moderna bolnica koja pruža preglede iz oblasti opšte, vaskularne, hepatobilijarne, plastične i rekrostruktivne, grudne hirurgije kao i iz oblasti neurohirurgije, ortopedije, urologije i ginekologije. U bonici se rutinski izvode sve vrste hirurških intervencija počevši od malih, ambulantnih procedura ( ateromi, mladezi, urasli nikti, sitnije povrede, tetovže ), preko srednjih ( kile, hemoroidi, biopsije dojki, biopsije limfnih žlezdi, manje amputacije, operacije vena, fimoze, hidrokela ( vodene kile ), varikolkela ) pa do većih hirurških intervencija tipa opercija žučnih kesa, slepog creva, odstranjivanja dojki, većih amputacija, operacija želudca, debelog creva, prostate i većih ginekoloških operacija. Takodje veoma se uspešno i rutinski izvode i operacije po tipu minimalno invazivne hirurgije - laparoskopske operacije žučne kese, slepog creva, kila, želudačnih kila, ginekološke operacije.

Pacijent dobije sve na jednom mestu od internisticke pripreme, laboratorijskih analiza, rendgen i skener dijagnostike, preoperativnog pregleda anesteziloga i hirurga, same operacije kao i otpusta i kasnijih kontrola i previjanja sve do skidanja konaca. Sve je to omogućeno u saradanji sa internističkim delom bolnice i korišćenjem internističko -hirurške saradnje i dijagnostičkim mogućnostima same bolnice SVE NA JEDNOM MESTU .

SPISAK OPERACIJA

3
20
21
41