fbpx

Istorijat

Bolnica Đorić uspešno radi od 21.juna 2001.god. Nastala je iz internističke ordinacije otvorene 1989.god.,koja je bila jedna od prvih privatnih praksi.

Osnivač ordinacije je prof.dr Luka Đorić-internista. Bolnica je u periodu od osnivanja pa do danas praktično prerasla u medicinsku ustanovu koja se sastoji iz Specijalne bolnice za internu medicinu, Specijalne bolnice za opštu hirurgiju, Oftalmološke ordinacije sa kabinetom za jednodnevnu hirurgiju oka, Stacionara za produženu negu i lečenje kao i ambulantno polikliničkog dela sa dijagnostičkim procedurama.

nisl consequat, in semper augue auctor. Duis risus felis, pulvinar quis tempus vitae, vulputate non justo. Quisque vitae dapibus leo. Morbi dictum, lectus ut scelerisque mattis, eros lacus mollis metus, nec vulputate sem est non elit.

Postojimo zbog vas

Naš uspeh i kvalitet dijagnostike i lečenja dokazuju pacijenti.

Do sada je izvršeno vise od 80.000 pregleda pacijenata, urađeno preko 12.000 skener dijagnostika, preko 2000 hirurških intervencija, nekoliko stotina pacijenata bolnički lečenih i još mnogo toga…

Ističemo

Posebno ističemo tradiciju lečenja i zbrinjavanja čitavih porodica i to nekoliko generacija.

Naš kvalitet ocenjuje dugogodišnja saradnja sa renomiranim firmama u smislu sistematskih pregleda i kompletnog zdravstvenog zbrinjavanja njihovih radnika.

Neke od kompanija sa kojima imamo dugogodišnju saradnju: Jonson electronics, AIK banka, Procredit banka, Frikom, PZP Nis, EUROLIFT, Philip Morris, Schneider electris itd… , kao i dugogodišnja saradjnja sa dopunskim zdravstvenim osiguranjem – Delta Generali, Unica, Axxa.